Referenssit

Referenssit kertovat sinulle mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet Bisnestakomosta.
Alta pääset lukemaan heidän kokemuksia, ajatuksia ja mielipiteitä meistä.

Laura T. - Tarot-opettaja

Heinin Bisnestakomo-valmennus on aivan timanttinen. Olen tosi onnellinen ja kiitollinen, että tämä valmennus osui kohdalleni ja uskalsin lähteä mukaan!

Olen oppinut Bisnestakomon aikana paljon uutta, ja valmennuksen myötä vienyt oman tekemiseni aivan uudelle tasolle. Tässä muutamia nostoja siitä, mitä kaikkea olen Heinin valmennuksen avulla saanut:

  • Valmennus on antanut minulle itsevarmuutta sekä vahvistanut kykyäni fokusoida tekemiseni oikein.
  • Minulle on kirkastunut, mitä asiakkaani tarvitsevat sekä millä tavoin voin auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.
  • Tiedän, miten tavoittaa ihanneasiakkaani ja miten rakentaa juuri heille sopiva koulutus.
  • Valmennuksessa olen saanut käyttööni työkalut, joiden avulla voin halutessani rakentaa uuden palvelun tai koulutuksen nykyisten palveluitteni rinnalle, ja olla varma, että se vastaa asiakkaitteni tarpeisiin.

Lisäksi olen valmennuksen aikana tutustunut muihin osallistujiin eli samanhenkisiin, tavoiteorientoituneisiin ihmisiin, jotka haluavat kehittyä yrityksensä johtajina ja kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Olen päässyt verkostoitumaan, jakamaan kokemuksiani ja saanut tukea ja neuvoja. 

Parasta on kuitenkin ollut varmuus siitä, että Heini on tavoitettavissa, jos tulee huolia tai murheita oman koulutuksen kehittämisessä. Olen voinut olla varma siitä, että Heiniltä saan neuvoja ja uusia näkökulmia, joita en itse ole tullut ajatelleeksi.

Suosittelen Bisnestakomoa todella lämpimästi kaikille, jotka haluavat viedä oman osaamisen ja yritystoiminnan seuraavalle levelille!

Talvi
Tarot-opettaja
Digital CEO
Talvihaltiatar Oy
www.oivallustenkortit.fi

Referenssit Tarot

Kuva: Vilhelmiina Visuals